logo 11 1024x216 1
4.5/5
4.5/5

Autorijlessen

Erkende rijschool

Zeer ervaren rijinstructeurs

Alpina drive is een erkende rijschool met een hoog slagingspercentage. Je krijgt les van zeer ervaren rijinstructeurs waardoor je de rijopleiding krijgt die bij jou past. De ruime ervaring van de rij-instructeurs en de up-to-date scholing zorgen ervoor dat u een goede en succesvolle opleiding geniet. 

Verder krijgt u bij Alpina altijd een proefles die ervoor zorgt dat u de juiste opleiding bij Alpina volgt. Plan daarom vandaag nog een proefles in, zodat een van onze rij-instructeurs kan inschatten wat jij aan lessen nodig hebt. Deze rijlessen kun je zowel los afnemen als in een pakket.

"Beste lezers, ik heb perfecte ervaring met deze rijschool waar werken mensen met zeer veel ervaring. Professioneel gedrag en positief houding tijdens les. Zeker een aanrader."
Goran Stojadinovic
Goran S.
Leerling
Jaar ervaring
0 +
Cursus

Voordelen van een proefles

  • Stap direct achter het stuur
  • Advies aantal lessen die je nodig hebt
  • Een kennismakingsmoment met de rij-instructeur
  • Je bent direct op hoogte van de veiligheidsvoorschriften

Euro korting per rijles

2

Morgen van start

1
Gratis herexamens
2

4.248+ Geslaagden

Tarieven

Onze pakketten

€10 korting per autorijles

Brons

€860

/ i.p.v €1060

20 rijlessen

Silver

€1.290

/ i.p.v €1.590

30 rijlessen

Goud

€1.720

/ i.p.v €2.120

40 rijlessen

Tarieven

Onze spoedpakketten

15 rijlessen

€675

/ i.p.v €795

25 rijlessen

€1.125

/ i.p.v €1325
Tarieven

Overige pakketten

Losse les

€53

Praktijkexamen

€325

Autorijlessen

Onze reviews

Benieuwd naar ervaringen bij Alpina Drive? Bekijk hier een aantal reviews. 

Een paar jaar geleden nam ik motorlessen bij Rudi. Wat een ervaring zeg. Geweldig! Nog nooi zo veel plezier gehad tijdens rijden. Bloed, zweet en tranen! Een paar keer goed vallen en weer opstaan. Niks was te veel voor Rudi als het om zijn leerlingen ging. Hij was er voor mij ten alle tijden. Rudi is een ervaren rijinstructeur. Streng maar rechtwaardig. Ervaring die ik toen heb opgedaan vergeet ik nooit meer. Alpina rijschool is echt een aanrader.

Alma Ribic

Leerling

Ik heb altijd met veel plezier rijles gehad van Rudi. De reden dat ik bij zijn rijschool een lessenpakket heb genomen is door het feit dat Rudi bekend staat als iemand die veel ervaring heeft met motor rijden en lessen geven ook. Rudi bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep. Uiteraard was het ook altijd gezellig en is Rudi altijd in voor een praatje, dus saai waren de ritjes met hem nooit! Ik heb ontzettend veel geleerd van hem en raad hem dus ook zeker aan als rijles leraar!

Ivan-Stankovic-q4y32q5cak781mjnpverswz1p3sanrrucfshgkasg0

Ivan Stankovic

Leerling

Inmiddels 7 jaar geleden mijn motor rijbewijs gehaald bij Alpina. De gehele cursus met plezier ervaren door de duidelijke instructies van Rudi. Ook na het behalen van beide delen (uiteraard in 1 keer) nog steeds contact de rijschool en oud leerlingen. Stuur met een gerust hart geïnteresseerden door naar Rudi voor rijlessen. En over een jaar of negen gaat mijn dochter ook lessen bij Alpina.

Tjeerd de Bruijn

Leerling

Vriendelijke en ervaren instructeur die met veel aandacht en geduld lesgeeft. Ook leerlingen voor wie het niet vanzelfsprekend komt en er zelfs sprake is van veel spanning op de weg kunnen hier slagen (zoals ik). Kortom, een hele fijne rijschool.

Tessa. R

Leerling

Proefles

Start morgen al! Vraag hier een proefles aan. We bellen je binnen 2 uur terug om samen jouw eerste proefles in te plannen!

Hulp nodig?