logo 11 1024x216 1
4.5/5
4.5/5

Dé verkeersschool van Nederland

Je rijvaardigheidsbewijs halen is een belangrijk moment in je leven. Wij begeleiden je graag bij deze belangrijke stap. Onze rijinstructeurs zijn opgeleid om je controle en zelfvertrouwen te geven op de weg.

Gratis proefles

Autorijlessen

Lees hier meer over onze
autorijlessen

Motorrijlessen

Lees hier meer over onze motorrijlessen.

BINNENKORT 3

Scooterrijlessen

Lees hier meer over onze scooterrijlessen.

Jaar ervaring
0 +
Transparant

Een goede en succesvolle opleiding

De ruime ervaring van de rij-instructeurs en de up-to-date scholing zorgen ervoor dat u een goede en succesvolle opleiding geniet. Verder krijgt u bij Alpina drive altijd een proefles die ervoor zorgt dat u de juiste opleiding bij Alpina drive volgt. 

Zo is het duidelijk wat de kosten zullen zijn en hoe lang het zal duren. Bij Alpina drive zijn we erg transparant, alle prijzen staan online en we maken vooraf een berekening, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Bij Alpina drive kun je terecht voor het behalen van je auto-, motor- of scooter rijvaardigheidsbewijs.

Euro korting per rijles

2

Morgen van start

1
Gratis herexamens
2

4.248+ Geslaagden

Autorijlessen

Alpina drive is een erkende rijschool met een hoog slagingspercentage.

Motorrijlessen

Ervaar de vrijheid van
het motorrijden!

Scooterrijlessen

Wil jij je scooter rijvaardigheidsbewijs zo snel mogelijk halen?

Transparant

Onze reviews

Benieuwd naar ervaringen bij Alpina Drive? Bekijk hier een aantal reviews. 

Na een proefles, had ik mij direct ingeschreven. De examens AVB en AVD heb ik in één keer kunnen halen met dank aan de goede en gezellige lessen.Bedankt rijschool Alpina!

Max

Leerling

Na 1x een proefles te nemen heb ik mij direct ingeschreven bij deze Rijschool. Instructeur is erg duidelijk en bespreekt ook wat juist goed of beter kon. Daarnaast is hij erg aardig en communicatief erg goed! Zowel AVB als AVD in 1x gehaald! Niet alleen de lessen waren top in orde, maar ook de motoren netjes onderhouden zoals het hoort.

Mike V.

Leerling

Bij Rudi zowel mijn A1, A2 en vol rijbewijs A mogen halen. Je merkt heel goed dat er jarelange ervaring achter schuilt bij de instructeur. En dit vertaald zich in fijne lessen en een goede voorbereiding op de examens. Wat goed is voor het zelfvertrouwen. Rudi bedankt!

Adriaan

Leerling

Beste lezers, ik heb perfecte ervaring met deze rijschool waar werken mensen met zeer veel ervaring. Professioneel gedrag en positief houding tijdens les. Zeker een aanrader.

Goran S.

Leerling

Proefles

Start morgen al! Vraag hier een proefles aan. We bellen je binnen 2 uur terug om samen jouw eerste proefles in te plannen!
Hulp nodig?