logo 11 1024x216 1
4.5/5
4.5/5

Motorrijlessen

De vrijheid

Jouw eigen tempo

Ervaar de vrijheid van het motorrijden! Bij Alpina drive ervaar je hoe het is om op een motor te zitten. Een proefles op de motor geeft de mogelijkheid al jouw vragen te stellen. Onze rijinstructeurs vinden het belangrijk dat jij in jouw eigen tempo het rijden op en het omgaan met een motor goed beheerst.

De ruime ervaring van de rij-instructeurs en de up-to-date scholing zorgen ervoor dat u een goede en succesvolle opleiding geniet. Verder krijgt u bij Alpina altijd een proefles die ervoor zorgt dat u de juiste opleiding bij Alpina volgt.

"Bij Rudi zowel mijn A1, A2 en vol rijbewijs A mogen halen. Je merkt heel goed dat er jarelange ervaring achter schuilt bij de instructeur. En dit vertaald zich in fijne lessen en een goede voorbereiding op de examens. Wat goed is voor het zelfvertrouwen. Rudi bedankt!"
Adriaan
Adriaan
Leerling
Jaar ervaring
0 +
Cursus

Voordelen van een proefles

  • Stap direct achter het stuur
  • Advies aantal lessen die je nodig hebt
  • Een kennismakingsmoment met de rij-instructeur
  • Je bent direct op hoogte van de veiligheidsvoorschriften
Motorrijlessen

Onze reviews

Benieuwd naar ervaringen bij Alpina Drive? Bekijk hier een aantal reviews. 

Een paar jaar geleden nam ik motorlessen bij Rudi. Wat een ervaring zeg. Geweldig! Nog nooi zo veel plezier gehad tijdens rijden. Bloed, zweet en tranen! Een paar keer goed vallen en weer opstaan. Niks was te veel voor Rudi als het om zijn leerlingen ging. Hij was er voor mij ten alle tijden. Rudi is een ervaren rijinstructeur. Streng maar rechtwaardig. Ervaring die ik toen heb opgedaan vergeet ik nooit meer. Alpina rijschool is echt een aanrader.

Alma Ribic

Leerling

Ik heb altijd met veel plezier rijles gehad van Rudi. De reden dat ik bij zijn rijschool een lessenpakket heb genomen is door het feit dat Rudi bekend staat als iemand die veel ervaring heeft met motor rijden en lessen geven ook. Rudi bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep. Uiteraard was het ook altijd gezellig en is Rudi altijd in voor een praatje, dus saai waren de ritjes met hem nooit! Ik heb ontzettend veel geleerd van hem en raad hem dus ook zeker aan als rijles leraar!

Ivan-Stankovic-q4y32q5cak781mjnpverswz1p3sanrrucfshgkasg0

Ivan Stankovic

Leerling

Inmiddels 7 jaar geleden mijn motor rijbewijs gehaald bij Alpina. De gehele cursus met plezier ervaren door de duidelijke instructies van Rudi. Ook na het behalen van beide delen (uiteraard in 1 keer) nog steeds contact de rijschool en oud leerlingen. Stuur met een gerust hart geïnteresseerden door naar Rudi voor rijlessen. En over een jaar of negen gaat mijn dochter ook lessen bij Alpina.

Tjeerd de Bruijn

Leerling

Vriendelijke en ervaren instructeur die met veel aandacht en geduld lesgeeft. Ook leerlingen voor wie het niet vanzelfsprekend komt en er zelfs sprake is van veel spanning op de weg kunnen hier slagen (zoals ik). Kortom, een hele fijne rijschool.

Tessa. R

Leerling

Euro korting per rijles

2

Morgen van start

2

+90% Slagingspercentage

Tarieven

Onze pakketten

€10 korting per motorrijles

Brons

€910

/ i.p.v €1.170

26 rijlessen

Silver

€1.260

/ i.p.v €1.620

36 rijlessen

Goud

€1.610

/ i.p.v €2.070

46 rijlessen

Proefles

Start morgen al! Vraag hier een proefles aan. We bellen je binnen 2 uur terug om samen jouw eerste proefles in te plannen!
Hulp nodig?