logo 11 1024x216 1
4.5/5
4.5/5

Over ons

Jaar ervaring
0 +
Duidelijkheid

Ruime ervaring

De ruime ervaring van de rij-instructeurs en de up-to-date scholing zorgen ervoor dat u een goede en succesvolle opleiding geniet. Verder krijgt u bij Alpina drive altijd een proefles die ervoor zorgt dat u de juiste opleiding bij Alpina drive volgt. 

Zo is het duidelijk wat de kosten zullen zijn en hoe lang het zal duren. Bij Alpina drive zijn we erg transparant, alle prijzen staan online en we maken vooraf een berekening, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Bij Alpina drive kun je terecht voor het behalen van je auto-, motor- of scooterrijbewijs.

Scherpe prijzen

Een leuke en veilige opleiding

Bij Alpina drive kun jij snel en veilig jouw rijbewijs behalen. Niet alleen kun je bij ons voor autorijlessen terecht. Ook voor motor- en scooterrijlessen kun je bij ons terecht. 

Wij bieden jou een veilige en leuke motor- en scooteropleiding, met zeer scherpe prijzen. Bij Alpina drive kun je ook lessen in de avonden en weekenden. Vraag vandaag nog een proefles aan.

Young teenage girl is happy smiling while taking her first driving lessons
young woman outdoor
Over ons

Onze reviews

Benieuwd naar ervaringen bij Alpina Drive? Bekijk hier een aantal reviews. 

Een paar jaar geleden nam ik motorlessen bij Rudi. Wat een ervaring zeg. Geweldig! Nog nooi zo veel plezier gehad tijdens rijden. Bloed, zweet en tranen! Een paar keer goed vallen en weer opstaan. Niks was te veel voor Rudi als het om zijn leerlingen ging. Hij was er voor mij ten alle tijden. Rudi is een ervaren rijinstructeur. Streng maar rechtwaardig. Ervaring die ik toen heb opgedaan vergeet ik nooit meer. Alpina rijschool is echt een aanrader.

Alma Ribic

Leerling

Ik heb altijd met veel plezier rijles gehad van Rudi. De reden dat ik bij zijn rijschool een lessenpakket heb genomen is door het feit dat Rudi bekend staat als iemand die veel ervaring heeft met motor rijden en lessen geven ook. Rudi bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep. Uiteraard was het ook altijd gezellig en is Rudi altijd in voor een praatje, dus saai waren de ritjes met hem nooit! Ik heb ontzettend veel geleerd van hem en raad hem dus ook zeker aan als rijles leraar!

Ivan-Stankovic-q4y32q5cak781mjnpverswz1p3sanrrucfshgkasg0

Ivan Stankovic

Leerling

Inmiddels 7 jaar geleden mijn motor rijbewijs gehaald bij Alpina. De gehele cursus met plezier ervaren door de duidelijke instructies van Rudi. Ook na het behalen van beide delen (uiteraard in 1 keer) nog steeds contact de rijschool en oud leerlingen. Stuur met een gerust hart geïnteresseerden door naar Rudi voor rijlessen. En over een jaar of negen gaat mijn dochter ook lessen bij Alpina.

Tjeerd de Bruijn

Leerling

Vriendelijke en ervaren instructeur die met veel aandacht en geduld lesgeeft. Ook leerlingen voor wie het niet vanzelfsprekend komt en er zelfs sprake is van veel spanning op de weg kunnen hier slagen (zoals ik). Kortom, een hele fijne rijschool.

Tessa. R

Leerling

Euro korting per rijles

2

Morgen van start

1
Gratis herexamens
2

4.248+ Geslaagden

Autorijlessen

Alpina drive is een erkende rijschool met een hoog slagingspercentage.

Motorrijlessen

Ervaar de vrijheid van
het motorrijden!

Scooterrijlessen

Wil jij je scooter rijvaardigheidsbewijs zo snel mogelijk halen?

Proefles

Start morgen al! Vraag hier een proefles aan. We bellen je binnen 2 uur terug om samen jouw eerste proefles in te plannen!
Hulp nodig?