logo 11 1024x216 1
4.5/5
4.5/5

Scooterrijlessen

Ontwerp zonder titel 26

De ruime ervaring van de rij-instructeur

Wil jij je scooterrijbewijs zo snel mogelijk halen? Je mag vanaf je 16de verjaardag direct starten met rijlessen en je praktijkexamen doen! De ruime ervaring van de rij-instructeurs en de up-to-date scholing zorgen ervoor dat u een goede en succesvolle opleiding geniet. 

Verder krijgt u bij Alpina drive altijd een proefles die ervoor zorgt dat u de juiste opleiding bij Alpina drive volgt.

"Beste lezers, ik heb perfecte ervaring met deze rijschool waar werken mensen met zeer veel ervaring. Professioneel gedrag en positief houding tijdens les. Zeker een aanrader."
Goran Stojadinovic
Goran S.
Leerling
Jaar ervaring
0 +
Cursus

Voordelen van een proefles

  • Stap direct achter het stuur
  • Advies aantal lessen die je nodig hebt
  • Een kennismakingsmoment met de rij-instructeur
  • Je bent direct op hoogte van de veiligheidsvoorschriften
Transparant

Onze reviews

Benieuwd naar ervaringen bij Alpina Drive? Bekijk hier een aantal reviews. 

Na een proefles, had ik mij direct ingeschreven. De examens AVB en AVD heb ik in één keer kunnen halen met dank aan de goede en gezellige lessen.Bedankt rijschool Alpina!

Max

Leerling

Na 1x een proefles te nemen heb ik mij direct ingeschreven bij deze Rijschool. Instructeur is erg duidelijk en bespreekt ook wat juist goed of beter kon. Daarnaast is hij erg aardig en communicatief erg goed! Zowel AVB als AVD in 1x gehaald! Niet alleen de lessen waren top in orde, maar ook de motoren netjes onderhouden zoals het hoort.

Mike V.

Leerling

Bij Rudi zowel mijn A1, A2 en vol rijbewijs A mogen halen. Je merkt heel goed dat er jarelange ervaring achter schuilt bij de instructeur. En dit vertaald zich in fijne lessen en een goede voorbereiding op de examens. Wat goed is voor het zelfvertrouwen. Rudi bedankt!

Adriaan

Leerling

Beste lezers, ik heb perfecte ervaring met deze rijschool waar werken mensen met zeer veel ervaring. Professioneel gedrag en positief houding tijdens les. Zeker een aanrader.

Goran S.

Leerling

Euro korting per rijles

2

Morgen van start

1
Gratis herexamens
2

4.248+ Geslaagden

Tarieven

Onze pakketten

€8 korting per scooterrijles

Gold

€450

Silver

€315

Losse lessen

Proefles

Start morgen al! Vraag hier een proefles aan. We bellen je binnen 2 uur terug om samen jouw eerste proefles in te plannen!

Hulp nodig?