logo 11 1024x216 1
4.5/5
4.5/5

Rijinstructeurs auto rijbewijs B

Word jij onze nieuwe collega?
Rijschool Alpina Drive is een moderne rijschool in de regio Rotterdam. Onze leerlingen volgen bij ons lessen voor het behalen van het autorijbewijs B, verschillende motor rijbewijzen en het scooter rijbewijs. Omdat het aantal leerlingen snel groeit zijn we op zoek naar:

Rijinstructeurs auto rijbewijs B
(Zzp, uren zelf in te delen)

Als rijinstructeur begeleid je de leerlingen bij hun voorbereiding op het examen. We lessen zowel met geschakelde auto’s als in een automaat.
We streven ernaar om een leerling zo veel mogelijk dezelfde instructeur toe te wijzen zodat er een vertrouwensband ontstaat en de leerling snel zelfverzekerd achter het stuur zit. Het is belangrijk dat je empathie hebt met onze leerlingen, ook met degenen die het autorijden niet zo snel onder de knie krijgen.

Werken als Zzp’er
Je werkt voor Alpina Drive als zzp’er. Dat betekent dat je ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel als zelfstandig ondernemer. Je kunt zelf bepalen hoeveel uren je werkt en op welke dagen/dagdelen. Voor de gewerkte uren stuur je een factuur. Over het tarief worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt. Je hebt dus alle vrijheid, op deze manier kun je dit werk prima combineren met bijvoorbeeld de zorg voor een gezin.

De functie eisen
Dit zijn de functie eisen om als rijinstructeur B aan de slag te gaan bij Alpina Drive

  • Je bent (uiteraard) in het bezit van rijbewijs B
  • Je bent in het bezit van een geldig diploma rijinstructeur B
  • Je bent vaardig in communicatie en kunt met leerlingen van verschillend niveau omgaan
  • Je kunt goed plannen, want als zzp’er deel je je lessen zelf in
  • Je bent een afgesproken aantal uren per week beschikbaar, het liefst op vaste dagen/dagdelen
  • Heb je al ervaring als rijinstructeur? Dat is natuurlijk een groot pluspunt

Euro korting per rijles

2

Morgen van start

1
Gratis herexamens
2

4.248+ Geslaagden

Solliciteer nu

Voldoe jij aan bovenstaande eisen en ben je op zoek naar een rijschool die goed aangeschreven staat in de regio Rotterdam? Dan willen we graag kennis met je maken. 

Stuur je motivatie en cv naar info@alpinadrive.nl. Wil je eerst nog meer informatie? Gebruik het contactformulier op de website of bel ons op telefoonnummer 085 – 401 3117.

Hulp nodig?