logo 11 1024x216 1
4.5/5
4.5/5

Rijschool omgeving Poortugaal

Je rijvaardigheidsbewijs halen is een belangrijk moment in je leven. Wij begeleiden je graag bij deze belangrijke stap. Onze rijinstructeurs zijn opgeleid om je controle en zelfvertrouwen te geven op de weg. Je kunt morgen al van start!

Gratis proefles

Autorijlessen

Alpina drive is een erkende rijschool met een hoog slagingspercentage.

Motorrijlessen

Ervaar de vrijheid van
het motorrijden!

Scooterrijlessen

Wil jij je scooter rijvaardigheidsbewijs zo snel mogelijk halen?

Wat andere over ons zeggen

Alma Ribic
Alma Ribic
Leerling
Lees verder
Een paar jaar geleden nam ik motorlessen bij Rudi van Alpina rijschool en het was een buitengewone ervaring. Rudi was niet alleen een ervaren rijinstructeur, maar ook een mentor die altijd voor zijn leerlingen klaarstond. Het rijden op de motor gaf me een onbeschrijflijk gevoel van plezier en vrijheid. Hoewel ik een paar keer flink ben gevallen, was Rudi er om me op te vangen en me weer op de been te helpen. Hij was streng maar rechtvaardig en zijn toewijding aan zijn leerlingen was ongeëvenaard. De ervaring die ik bij Alpina rijschool heb opgedaan, zal ik nooit vergeten. Ik raad het iedereen ten zeerste aan.
Ivan Stankovic
Ivan Stankovic
Leerling
Lees verder
Ik heb altijd met veel plezier rijles gehad van Rudi bij zijn rijschool. Zijn reputatie als ervaren motorrijder en instructeur was de reden dat ik voor zijn lessenpakket koos. Rudi bleef altijd kalm, legde dingen helder uit en nam de tijd om ervoor te zorgen dat je het begreep. Bovendien zorgde hij voor een gezellige sfeer en was altijd in voor een praatje, waardoor de ritjes nooit saai waren. Ik heb enorm veel van hem geleerd en ik raad hem ten zeerste aan als rijinstructeur!
Tjeerd de Bruijn
Tjeerd de Bruijn
Leerling
Lees verder
Ik behaalde mijn motorrijbewijs bij Alpina zo'n 7 jaar geleden. De hele cursus was een plezierige ervaring dankzij de duidelijke instructies van Rudi. Zelfs na het succesvol behalen van beide delen (uiteraard in één keer), houd ik nog steeds contact met de rijschool en oud-leerlingen. Ik stuur geïnteresseerden met een gerust hart door naar Rudi voor rijlessen. Bovendien, over ongeveer negen jaar zal mijn dochter ook lessen bij Alpina. Het vertrouwen en de tevredenheid die ik heb gekregen van mijn tijd bij Alpina rijschool zijn onvergetelijk.
Tessa. R
Tessa. R
Leerling
Lees verder
Bij deze rijschool vind je een vriendelijke en ervaren instructeur die met veel aandacht en geduld lesgeeft. Zelfs als je veel spanning op de weg ervaart en het autorijden niet vanzelfsprekend voor je is, kun je hier slagen, net zoals ik dat heb gedaan. Al met al is het een zeer prettige rijschool waar je terecht kunt.
Vienne
Vienne
Leerling
Lees verder
Vanaf de proefles al een goede indruk gehad op Rudi. Altijd met plezier gereden, hij legt alles ook goed uit, heeft geduld en als je vragen heb kan je die ook altijd stellen, hij beantwoord ze. In 1 keer geslaagd dankzij Rijschool Alpina. Kon mij geen betere rijinstructeur wensen. Rudi nogmaals bedankt voor alles!
Lisna
Lisna
Leerling
Lees verder
Mijn schoonzusje en ik zijn in juni begonnen met motorrijlessen. Vandaag zijn we beiden in 1x geslaagd! Met dank aan Rudi, echt een fijne instructeur en een topvent! Rudi legt goed en duidelijk uit. Hij neemt de tijd en is geduldig. De lesmotoren zijn superfijn en worden goed door Rudi onderhouden, safety first!
Max
Max
Leerling
Lees verder
Na een proefles, had ik mij direct ingeschreven. De examens AVB en AVD heb ik in één keer kunnen halen met dank aan de goede en gezellige lessen.Bedankt rijschool Alpina!
Marsha Delic
Marsha Delic
Leerling
Lees verder
Vanaf mijn eerste proefles tot aan mijn laatste rijles een rustige en goede ervaring gehad. De uitleg wordt op een opvattende manier gegeven en je zit met veel rust en zelfverzekerdheid achter het stuur. Met dank aan Rudi in één keer geslaagd voor mijn praktijk! Kortom, een geweldige rijschool. Zeker een aanrader om het uit te proberen!!
Previous
Volgende

Euro korting per rijles

2

Morgen van start

1
Gratis herexamens
2

4.248+ Geslaagden

Jaar ervaring
0 +
Transparant

Een goede en succesvolle opleiding

De ruime ervaring van de rij-instructeurs en de up-to-date scholing zorgen ervoor dat u een goede en succesvolle opleiding geniet. Verder krijgt u bij Alpina drive altijd een proefles die ervoor zorgt dat u de juiste opleiding bij Alpina drive volgt. 

Zo is het duidelijk wat de kosten zullen zijn en hoe lang het zal duren. Bij Alpina drive zijn we erg transparant, alle prijzen staan online en we maken vooraf een berekening, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Bij Alpina drive kun je terecht voor het behalen van je auto-, motor- of scooter rijvaardigheidsbewijs.

Proefles

Start morgen al! Vraag hier een proefles aan. We bellen je binnen 2 uur terug om samen jouw eerste proefles in te plannen!
Hulp nodig?